60 DAGAR ÖPPET KÖP STÖRST UTBUD INOM LONGBOARD GRATIS STICKERS MED ALLA ORDRAR

Boardlife Longboard School

Boardlife Longboard School
12 juni, 2018 Boardlife
In Boardlife, Event, Tips
longboardskola

Äntligen är det dags för vår egen longboardutbildning. Under sommaren kommer vi att erbjuda massvis med tillfällen att lära sig åka longboard för första gången, eller utveckla den åkning du redan har. Vi har satt ihop tre stycken nivåer du kan välja på och vi kommer att ta hand om dig vare sig du är helt ny på bärdan eller om du åkt förut. Vår utgångspunkt blir Jönköping. Men vi är inte främmande för utflykter om ni är ett gäng som vill ha en utbildning på annan ort.

Dra ihop familjen, vännerna och kollegorna och boka ett tillfälle med oss. Perfekt aktivitet för hela familjen, grabb-/tjejkvällen eller nästa kick-off med jobbet.

Eftersom vi märkt att det funnits en stor efterfrågan under en längre tid beslöt vi oss för att ta tag i detta och utforma våra utbildningar. Tidigare har vi endast hållit i privata bokningar/grupper, något som vi nu valt att komplettera med veckovisa utbildningstillfällen för att möta upp intresset som varit.

För alla, oavsett ålder

För dig som trodde att du var för gammal för bräda kan vi tveklöst säga att du har fel. Och vi hör allt för många säga att ”det där är jag nog för gammal för att klara”. Faktum är att vi haft minst lika taggade och duktiga 65+ som ungdomar. Framförallt tycker alla att det är lika roligt oavsett ålder.

Ingen erfarenhet krävs

Du behöver inte känna att du måste ha någon tidigare erfarenhet. Grundutbildningen är för dem som aldrig stått på en bräda eller som vill slipa på grunderna och få bra och personliga tips på hur man utvecklar sin egen åkning och balans. Vår drivkraft är att få dig att bli bättre och kunna utveckla din åkning och din personliga stil.

Vi står för utrustning

Du behöver inte äga någon egen utrustning. I varje utbildningstillfälle hjälper vi till med utrustning både i form av skydd och i form av bräda.

Pris

Vi har lagt upp ett kompispris för alla. Du betalar endast 495 SEK/person för hela 3 timmar!

Hitta ditt datum

I vår kalender ser du vilka dagar som är lediga just nu. Vi uppdaterar löpande så håll utkik. Varje tillfälle har begränsade platser och tar fort slut. Skynda dig att boka dina dagar!

 

HÄR HAR DU ALL INFO DU BEHÖVER

Comments (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.