60 DAGAR ÖPPET KÖP STÖRST UTBUD INOM LONGBOARD GRATIS STICKERS MED ALLA ORDRAR

Jobba hos oss på Boardlife

Jobba hos oss på Boardlife
15 november, 2020 Boardlife
In Okategoriserade
Jobba på Boardlife annonsbild
Vill du bli en del av vår brädfamilj? Om du gillar vår livsstil har du kanske hittat drömjobbet?
Just nu söker vi dig som vill jobba lite extra hos oss på Boardlife i Jönköping. Som butiksbiträde i vår lilla men mysiga butik samt sköta om vår orderplock och kundtjänst.
Boardlife har idag kommit att bli en av Skandinaviens mest välkända namn inom skate och longboard. Vi har landets bredaste och djupaste sortiment inom dessa discipliner. Varumärket är starkt och vi har alltid drivits av passion. För oss är det viktigt att det genomsyrar allt vi gör. Vår e-handel ihop med vårt fysiska showroom är viktiga delar för att nå våra kunder.
Vi söker en person som har möjligheten att vara flexibel i sitt schema. Perfekt som en bisyssla till dig som driver eget företag eller som jobbar timmar på annat håll. Extra mycket är det att göra då högsäsongen rullar med full fart vilket är mellan mars och augusti. Du kommer att jobba på timmar eftersom tiderna kan variera beroende på hög- eller lågsäsong.

Arbetsbeskrivning

Din uppgift är att vara butiksbiträde och serva kunder i vår butik (i Jönköping) under tider då denna är öppen. Samt hålla ordning, reda och rent i butiken. Utöver detta kommer du också sköta om vår e-handel. Det innebär orderplock, montering samt sköta om vår e-handel genom support och kundtjänst. En förutsättning är alltså att du är baserad i närheten av Jönköping för att kunna sköta jobbet.

Teknisk kompetens

Du behöver ha teknisk kompetens i att använda olika verktyg. Har du dessutom erfarenhet kring webbutveckling och ehandel är det ett plus i kanten.
Du bör ha god kunskap i designprogram som Photoshop och olika ordbehandlingsprogram som samtliga Google Docs etc.

Språklig kompetens

Du också kunna bemästra att formulera dig i text mer än väl. Dessutom innebär jobbet att du många gånger både måste tala och även skriva på engelska så en nödvändighet är alltså att du behärskar engelska exemplariskt. Det kan även bli aktuellt att du får stötta upp och publicera material i våra sociala kanaler.

Personliga kvalitéer

Vi söker dig som själv är intresserad av brädsport i något sammanhang. En fördel om du själv åker, men du behöver absolut inte vara proffs på något sätt! För oss är det viktigare att du är intresserad av sporten och väldigt nyfiken på att lära dig mer hela tiden.
Du behöver vara noggrann, ordningsam och strukturerad. När det blir mycket att hålla reda på så är ordning och reda avgörande.
Är du kreativ, nyfiken och driftig så är det ett stort plus. Vi gillar folk som tar sig för saker och som gärna driver idéer framåt på egen hand. Har du erfarenhet av olika projekt där du själv varit med att driva, lyssnar vi gärna på detta.
Du behöver vara på tårna och inte rädd att ta i även när det blir att bära tungt eller att jobba med kroppen.
Du ska ha möjlighet att gå bredvid som obetald lärling under en period för att kunna lära dig dina arbetsuppgifter och kunna bli självgående.
Känns detta som du eller någon vän du har? Skriv ihop lite om dig själv och låt oss lära känna dig bättre.

Maila ansökan senast 10 december

Maila oss din ansökan senast den 10 december till [email protected]. Skriv ”Jobba hos Boardlife – [Ditt namn]” i ämnesraden.

Comments (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.