SwedishDanishEnglishFinnishFrenchGermanItalianNorwegianPortugueseSpanish

60 DAGAR ÖPPET KÖP STÖRST UTBUD INOM LONGBOARD GRATIS STICKERS MED ALLA ORDRAR

Se upp grabbar!

Se upp grabbar!
9 april, 2014 Boardlife
Flux magazine no1

Vi besökte två idésprutande tjejer, Jennie och Estelle med deras projekt FLUX MAGAZINE. En tidning om brädsport i alla dess säsonger, bättre kan det helt enkelt inte bli! Det är dessutom Sveriges första brädtidning för tjejer.

Det var här de fann sin affärsidé. Det fanns inget liknande på marknaden i Sverige, en brädtidning av tjejer, för tjejer. Framförallt för att det fanns ett behov av att lyfta tjejer inom brädsport, för att skapa och etablera idoler och förebilder. Tjejer syns ofta inte till lika mycket inom brädsporten och det är en väldigt mansdominerande sport, de handlar om att våga ta sig ut och åka, säger tjejerna. Jennie och Estelle har genom Flux Magazine öppnat en dörr full av fina bilder, platser och personer att bli inspirerade av, framförallt för tjejer, men de är en sporttidning som alla intresserade kan läsa, säger de.

De har precis släppt sitt första nummer för våren 2014 och tanken är att det ska bli fyra nummer per år, för varje säsong. Estelle har länge vetat vad hon exakt ville göra när de var dags att starta ett UF företag. För att dela med sig av något hon verkligen brinner för, men framförallt för att det inte finns någon tidning i Sverige för tjejer om brädsport, detta ville de göra med en fet layout, bilder och intervjuer, framförallt för att lyfta fram tjejåkare och möjligheten att åka bräda i alla dess säsonger. Jennie tvekade inte att hoppa på med tanke på att hon själv åker snowboard och har ett grymt öga för layout.

flux-redaktionen

I Flux kan man inspireras, lära sig mer och uppmärksamma tjejer inom skate-, surf- och snowboard. Att sporten ska spridas bland kön, åldrar och kulturer är någonting tjejerna verkligen vill lyfta, för att det handlar om att våga ta sig ut där och åka och få den adrenalinkick vi brädåkare alltid letar efter. Flux Magazine kan ni köpa här hos oss boardlifare, gör det och låt dig inspireras.

Man kan inte låta bli att bli peppad att ta bästa bräda för väder! Så UT OCH ÅK!

Flux Magazine. En tidning för tjejer i allra åldrar som har ett intresse för surf-,skate- och snowboard, men även för människor av båda könen som vill inspireras, lära sig mer om sporterna och bidra till den kvinnliga brädsportscenen i Sverige.

Comments (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.