SwedishDanishEnglishFinnishFrenchGermanItalianNorwegianPortugueseSpanish

60 DAGAR ÖPPET KÖP STÖRST UTBUD INOM LONGBOARD GRATIS STICKERS MED ALLA ORDRAR

Öva balansen med balance board – 25 tricks som gör dig till en mästare

Öva balansen med balance board – 25 tricks som gör dig till en mästare
24 september, 2020 Alexander Draschnar
In Inspiration, Tips
Balance Boards - 25 tricks

Balance Board är inget nytt men har vuxit sig allt starkare de senaste åren då man kommit att inse att det finns en stor nytta teknikövningarna. Vare sig du sysslar med snowboard, skate, surf eller bara tycker om core- och balansträning är Balance Board ett grymt sätt att förbättra din styrka och balans. Vi har sedan tidigare teamat ihop med Epic Balance Boards eftersom vi verkligen gillar deras produkter och dessutom tycker vi att priserna är på en bra nivå där man inte behöver betala för mycket.

Idag finns det ett antal olika modeller som alla har lite olika möjligheter och utmaningar.

  • Du kan exempelvis välja en längre/bredare modell om du vill ha mer att stå på eller kanske föredrar att kunna göra lite board walks?
  • Man kan också välja brädor med eller utan stödklackar. En trygghet för att inte riskera att halka iväg för lätt på brädan men samtidigt en mer vågad för den som fått kläm på tekniken.
  • Andra modeller är av typen “rocker” där du får en något böjd bräda för att mer påminna om snowboard och delvis skate.
  • Det har också dykt upp frestyle-modeller som ser ut som en skate för den som föredrar att kunna öva på lite flips och ollies ev.
  • Det senaste tillskottet till familjen har varit en elegant bräda som har formen av en surfbräda så för den som föredrar vattenelementet är nog denna kanske ditt val.

Ta en titt på våra alternativ på Balance Boards här.

Hur som helst så hittade vi en liten video där du kan se de 25 vanligaste tricksen du kan göra på din Balance Board, för dig som tänkte att det inte kunde bli så avancerat när du väl lärt dig att stå på den. Men utmana dig själv och se om du kan sätta alla 25. Balance Board är kanske det självklara valet för dig som vill träna framför tv:n på kvällarna eller dig som vill utmana dig lite extra på nästa crossfit pass.

Comments (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.