60 DAGAR ÖPPET KÖP STÖRST UTBUD INOM LONGBOARD GRATIS STICKERS MED ALLA ORDRAR

VI ÄR BOARDLIFE

PROVIDER OF LIFESTYLE

Hey, Vi är Boardlife.
Sveriges experter på skate- och longboard.

OM BOARDLIFE

Boardlife startades egentligen redan 2005 men ombildades 2013 till den form det är idag. Vi är idag en av Sveriges största inom longboard, skateboard och allt möjligt därtill. För oss är passionen för sporten det viktigaste och det är alltid det som präglat vår verksamhet. Vi vill vara mer än en butik. Vi vill inspirera människor att prova sporten och hjälpa dem att utvecklas inom den.
Bakom oss står också några av Sveriges vassaste teamåkare. Med allt från event, tävlingar, föreläsningar och utbildningar hoppas vi att allt fler ska få upp ögonen för detta.

Sveriges bredaste sortiment

Vi har idag Sveriges bredaste utbud av skate och longboard och alla dess komponenter och tillbehör.

Personlig service

För den som behöver support, vägledning eller svar på frågor så finns vi lättillgängliga på chatt, mail och telefon. Tveka inte att kontakta oss om du behöver vår hjälp.

Kompletta guider

För den som vill lära sig mer om alla komponenter och utrustning har vi satt ihop mängder med guider. Ett bra sätt att lära sig ett och annat samt för att kunna imponera på sin omgivning genom att kunna slänga sig med lite sköna termer.

Supervasst team

Boardlife har idag några av Skandinaviens vassaste teamåkare. Extremt sköna människor som gör vår brädfamilj extra trevlig.

Event & Happenings

Vi har flertalet stora event bakom oss som SM i Downhill. Med flertalet spännande samarbeten på gång vågar vi lova att de största eventen fortfarande ligger framför oss.

Distribution & Återförsäljare

Under det senaste året har vi öppnat upp B2B-distribution till andra shoppar runt om i Sverige. Har du en butik som vill erbjuda longboard och skate? Hör då av dig till oss så berättar vi mer om vår distributionsverksamhet.

 

Företagsprojekt, Idéer & Distribution

För dig som har företag finns det mängder med spännande idéer vi kan vara med och utveckla. Kanske behöver du en egen företagsbräda till nästa event eller kanske några smarta små tillbehör till den kommande kampanjen. Behöver du hjälpen att ta idén hela vägen från ritbordet till slutkunden? Inga problem, vårt designteam hjälper till att ta fram en snygg lösning som är anpassat till ert varumärke. Vi har redan hittat mängder med sköna samarbeten, nedan ser du några av namnen…

Några samarbeten

Vill du göra något ihop med oss?

HÖR AV DIG