60 DAGAR ÖPPET KÖP STÖRST UTBUD INOM LONGBOARD GRATIS STICKERS MED ALLA ORDRAR

Kontakta oss

Behöver du prata med oss?

Contact Us
Your name
Subject
Message

Idéer & Företagssamarbeten

För dig som har företag finns det mängder med spännande idéer vi kan vara med och utveckla. Kanske behöver du en egen företagsbräda till nästa event eller kanske några smarta små tillbehör till den kommande kampanjen. Behöver du hjälpen att ta idén hela vägen från ritbordet till slutkunden? Inga problem, vårt designteam hjälper till att ta fram en snygg lösning som är anpassat till ert varumärke. Vi har redan hittat mängder med sköna samarbeten ihop med företag som IKEA, Panta Mera, Kanal 5 och Coca Cola med flera. Kolla in vår sida kring samarbeten för att få lite inspiration kring vad vi kan hitta på ihop.

Mail & Telefon

Mail: [email protected]
Telefon: 036-44 00 570

Det snabbaste och säkraste sättet att nå oss är via mail. 

Var vänlig läs gärna i våra Vanliga frågor & Svar innan du skickar, kanske har du svaret på frågan redan där?

Frågor & Svar

Om du har frågor och funderingar skulle vi rekommendera dig att kolla in vår FAQ där vi samlat de vanligaste frågorna vi får. Sannolikheten att du reder ut dina frågor redan där är stor. Du är självklart välkommen att kontakta oss annars!

Chatt

Om du har frågor så är vår chatt ett bra verktyg för dig att reda ut saker och ting. Vår chatt är för det mesta öppen under dagtid. Så fort vi är online så hittar du en flik längst ner på sidan. Då är det bara att fråga på.

Post & Returadress

Innan du vill returnera något bör du alltid kontakta oss och upprätta ett returärende. Om det är fel på varan så står vi för returerna annars ligger det på kunden.

Sociala alternativ

För den som vill följa oss via sociala medier är alternativen nedan de bästa för detta. Om du följer oss där så missar du inget av det som händer och sker.

Instagram: @boardlife_official
Facebook: Boardlife.se

Distribution

Driver du en gen butik online eller offline och vill sälja delar av vårt sortiment? Vi har även en egen distribution för att serva butiker runt om i landet med en rad fina och stora varumärken inom området. Kontakta oss för att veta mer kring vad vi kan erbjuda via vår distribution.

click the edit button to change this text.

Företagsprojekt, Idéer & Distribution

För dig som har företag finns det mängder med spännande idéer vi kan vara med och utveckla. Kanske behöver du en egen företagsbräda till nästa event eller kanske några smarta små tillbehör till den kommande kampanjen. Behöver du hjälpen att ta idén hela vägen från ritbordet till slutkunden? Inga problem, vårt designteam hjälper till att ta fram en snygg lösning som är anpassat till ert varumärke. Vi har redan hittat mängder med sköna samarbeten, nedan ser du några av namnen…

Några samarbeten

STAY SOCIAL

Comments (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.