SwedishDanishEnglishFinnishFrenchGermanItalianNorwegianPortugueseSpanish

60 DAGAR ÖPPET KÖP STÖRST UTBUD INOM LONGBOARD GRATIS STICKERS MED ALLA ORDRAR

Kendamafeber resten av Maj

Kendamafeber resten av Maj
5 maj, 2019 Anna
In Kendama
heartwood kendama on table

Självklart är brädor på hjul vår stora passion men ibland stöter vi på lite annat roligt som vi väljer att ta hem i vårt sortiment. En sak vi fastnade för och som blev en enorm succé är Kendamas. En japansk leksak som består av ett hammarliknande objekt med en boll fastsatt i en tråd.
Låter ju obeskrivligen ganska tråkigt när man ska beskriva det såhär men jag kan lova dig att det är en galet rolig grej.

Satt och scrollade på Twitter för några månader sedan och såg den internationella Youtube-kändisen Alfie Deyes sätta ett riktigt snyggt trick på sin Kendama.

Blev ju inspirerad och plockade fram min som har legat och dammat i byrålådan ett tag och skulle försöka mig på ”the-Alfie-trick”. Kan väl bara lämna det vid att en del är mer talangfulla än andra…
Finns iallafall sjukt mycket roliga tricks man kan lära sig genom Youtube och när du blivit riktigt grym är det bara att ställa upp i någon av alla tävlingar som anordnas världen runt i vad som nu blivit en sport.

Kan vara ett bra tillfälle att införskaffa en som en trevlig födelsedagspresent eller kanske en rolig bonus till någon du tycker om? Det är i alla fall otroligt bra priser just nu.

Vi tänkte vi hypea upp detta lite genom att ge extra sköna priser. Just nu lämnar vi 10% på alla Kendama oavsett tidigare pris. Koden är giltig maj ut, så passa på!
Använd koden KENDAMA10 i kassan för att få din rabatt.

Här hittar du alla våra Kendama

Comments (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.