SwedishDanishEnglishFinnishFrenchGermanItalianNorwegianPortugueseSpanish

60 DAGAR ÖPPET KÖP STÖRST UTBUD INOM LONGBOARD GRATIS STICKERS MED ALLA ORDRAR

Företagssamarbeten – Boardlife & Panta Mera

Företagssamarbeten – Boardlife & Panta Mera
9 juli, 2019 Anna
In Boardlife

Även företag samarbetar med Boardlife. Under åren har vi blivit kontaktade av olika företag för roliga och givande samarbeten.
Alltifrån att Ikea har velat ha våra produkter i sina kataloger till att vi under hösten kommer synas i ett av Kanal 5 största succéprogram. Kampanjer, egenprofilerade produkter till olika aktiviteter och event.

Unika longboards ihop med Panta Mera

För några veckor sedan hade vi även äran att få producera 20 stycken specialdesignade brädor åt Panta Mera. De behövde helt egenprofilerade longboards för deras sommarturné och vi beslöt oss för att teama upp.

pantamera custom longboard

Har du en idé du vill utveckla med ditt företag?

Då vi ständigt växer så utökar vi våra tjänster och vår kompetens i form av personal med breda kunskaper även i form och design.

Det innebär att vi kan designa och trycka brädor, soft goods och utforma andra typer av produkter som ligger inom vår expertis. Detta helt efter det ditt företag, din förening eller annan verksamhet söker.

Vi har även under 2019 jobbat tillsammans med företag i samarbeten där vi hjälper till och pushar olika kampanjer eller produktreleaser. Vill du veta mer om våra företagssamarbeten? Du har kanske några roliga idéer på kampanjer eller aktiviteter du vill förverkliga? Vi har satt ihop en sida där du kan läsa mer om olika exempel på vad vi kan göra. Fantasin sätter gränserna. Läs mer om våra företagssamarbeten här.

 

Comments (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.