SwedishDanishEnglishFinnishFrenchGermanNorwegianPortugueseSpanish

60 DAGAR ÖPPET KÖP STÖRST UTBUD INOM LONGBOARD GRATIS STICKERS MED ALLA ORDRAR

Exway X1 Pro RIOT – The Wait Is Finally Over

Exway X1 Pro RIOT – The Wait Is Finally Over
11 juli, 2019 Gustaf Sand
In Produktnyheter

Vi gjorde tidigare detta år en artikel om Exway X1 Pro där mycket lovord delades ut om en bräda som hade det mesta. Vi har varit positivt överraskade av den känsla och prestanda de håller i förhållande till sitt pris. En fantastisk skön känsla i åkning från brädan, truckarna men främst motorerna. Vad som inte nämndes då var att Exway hade lite nya inovationer på gång. Detta är vad Exway idag kallar Riot. Vad är då Riot, undrar ni nu säkert, ivriga och nyfikna? Riot är vad Exway kallar sin nya remdrift som är ett alternativ till deras hubmotorer som hittills varit det enda valet. Men nu kan du alltså välja ett uppgraderingspaket eller om du känner för att skaffa en komplett från början.

Exway X1 pro Riot

Varför ska du då ha remdrift istället för hubdrift? Du får högre vridmoment, alltså hur mycket brädan orkar, väldigt bra om det lutar mycket där du brukar åka. Då motorerna i detta paket inte sitter i hubbarna i hjulet kan du nu byta ut bakhjulen till de flesta som finns på marknaden. Detta drivpaket kommer låta en del när du åker vilket inte alltid behöver vara en nackdel. Det är skönt att medtrafikanter hör att du kommer så slipper du skrika, ropa eller alltid ha med dig en ringklocka för att göra dig hörd.

Exway har tänkt på alla när det kommer till Riot och därför säljs de dels som separat paket för dig som redan har en X1 Pro och enbart vill byta upp dig. Men om du inte redan har en elektrisk longboard och du går i tankarna att investera i ett av de skönaste transportmedlen som finns idag, kan du nu investera i en komplett bräda med Riot redan monterat.

Exway x1 riot blueprint

 

Nu när vi har din uppmärksamhet kan vi också nämna att Exway släppt en snabbladdare till deras X1 modeller. Väldigt praktisk då den laddar en standard X1 på ca 35 minuter och en X1 Pro på drygt 1 timme. Det räcker med ett cafébesök, en tinderdate eller lite häng hos en polare så har du en fulladdad Exway redo att ta dig hem!

Du hittar Exways produkter på vår hemsida:
Exway X1 Pro – Riot (komplett)
Exway Riot Drive Kit (enbart remdriften)
Exway X1 Pro (Komplett med hubmotorer)
Exway Snabbladdare
Utöver detta har vi en hel del annat gott och blandat till dessa brädor!

Här nedan ser du en skön review på Riot.

Comments (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.