SwedishDanishEnglishFinnishFrenchGermanNorwegianPortugueseSpanish

60 DAGAR ÖPPET KÖP STÖRST UTBUD INOM LONGBOARD GRATIS STICKERS MED ALLA ORDRAR

Exway X1 Pro – Elektrisk longboard till nästa nivå

Exway X1 Pro – Elektrisk longboard till nästa nivå
5 mars, 2019 Alexander Draschnar
Exway X1 pro electric longboard in rain

Elektriska skateboards är här för att stanna. Sedan de första modellerna dök upp för många år sedan har mycket hänt. Motorerna har blivit effektivare och lättare samtidigt som batterierna kanske gjort den största förändringen. Jag minns fortfarande när jag åkte på en elektrisk bräda första gången 2013. Det var en extremt hög bräda med tanke på att den skulle få plats med ett stort batteri på undersidan samtidigt som den inte gav så mycket acceleration, hastighet eller för den delen räckvidd. Till råga på allt var det nästan omöjligt att svänga på den också då truckarna var stumma och statiska. Det var kort och gott ett sätt att ta sig fram. Men så mycket likheter med longboard eller surf hade det onekligen inte. Tekniken har tagit stora kliv framåt sedan dess och alternativen på elektriska brädor har blivit mer än många. De nya modellerna kämpar ständigt med att inte bara erbjuda den bästa specen på bräda utan också den bästa känslan… till det bästa priset.

I Sverige har elcyklar länge varit på tapeten som ett sätt att både spara på miljön, ekonomin och även din energi. I takt med att elskate blivit såpass bra är det för oss med brädpassion inte svårt att välja en elektrisk skateboard före elektrisk cykel. Du får ju en helt annan upplevelse på vägen fram som en cykel kanske inte på samma sätt ger.

Men vad ska man då välja för bräda när det finns så många att välja på? Vi var nyligen och träffade Exway och fick chansen att testa deras senaste X1 Pro. En bräda som fick oss att tappa hakan. Det finns idag många brädor som har extrem prestanda på olika sätt, men det som gör X1 Pro anmärkningsvärd är priset! För en bråkdel av kostnaden kan du få en riktigt proffsig elbräda som kommer ta dig fram skönt, smidigt, långt och snabbt. Vi är extra glada att vi fick chansen att teama upp med dem och ta de nya brädorna till Sverige. Genom detta kan du alltså få en av de snabbaste brädorna på hastigheter upp till 46 km/h och med en maximal räckvidd på 25 km till ett pris runt 10.000 SEK.

Här följer en skön review från Daniel Kwan som gått på djupet kring vad den nya utgåvan har för smaskiga egenskaper. För dig som letat efter en bra elektrisk longboard, här har du svaret på dina böner (till produkten). Ta nu en titt på detta klipp och se vad denna bräda har att erbjuda!

Comments (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.