SwedishDanishEnglishFinnishFrenchGermanItalianNorwegianPortugueseSpanish

60 DAGAR ÖPPET KÖP STÖRST UTBUD INOM LONGBOARD GRATIS STICKERS MED ALLA ORDRAR

Exway Wave just arrived

Exway Wave just arrived
6 november, 2020 Boardlife
In Inspiration, Produktnyheter
Exway Wave at Boardlife

Sedan elektriska skateboards dök upp på marknaden för snart 10 år sedan har mycket hänt. En utveckling som verkligen har accelererat och idag är brädorna både mer flexibla och betydligt mycket starkare och effektivare. Det finns ju många större maskiner där ute och Evolve erbjuder några av dem där du onekligen kommer fram överallt men framförallt väldigt långt. Men vid sidan av detta kan det också finnas ett behov att snarare vara smidig. Att ha en elektrisk skate som inte bara tar dig till destinationen men som också gör det smidigare att ta med sig brädan in i butiken, på jobbet eller i skolan. Wave är ett nytt kapitel i historien och ännu ett avstamp från Exway som fortsätter att komma med trevliga överraskningar. En liten cruiser som nu är utrustad med en superflexibelt hot swap battery. Så med andra ord blir det plötsligt enklare att kunna åka längre rutter om du tar med dig extra batterier. Du byter det med ett enkelt knapptryck och på några sekunder har du full laddning igen.

Utöver detta har även Wave utrustats med väldigt snygga positionsljus bak som lyser när du kör och blir röda när du bromsar. En bra säkerhet då du åker i mörkret men också en råtuff feature. Dessutom finns tillhörande front lights om du vill ha slimmade strålkastare fram också.

Daniel Kwan har gjort en djupdykning i nya Wave för att förklara vad du kan göra och hur denna maskin kommer att vara din kompis för en lång tid framöver!

Wave har anlänt hos oss och vill du hugga tag i ditt eget exemplar kan du kolla in dem här.

 

Comments (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

10% discount during Black Week. Use the code BLK2020 3 Days 5 Hours 3 Minutes 41 Seconds