60 DAGAR ÖPPET KÖP STÖRST UTBUD INOM LONGBOARD GRATIS STICKERS MED ALLA ORDRAR

Företagssamarbeten och projekt

 

Företagsprojekt, Idéer & Distribution

För dig som har företag finns det mängder med spännande idéer vi kan vara med och utveckla. Kanske behöver du en egen företagsbräda till nästa event eller kanske några smarta små tillbehör till den kommande kampanjen. Behöver du hjälpen att ta idén hela vägen från ritbordet till slutkunden? Inga problem, vårt designteam hjälper till att ta fram en snygg lösning som är anpassat till ert varumärke. Vi har redan hittat mängder med sköna samarbeten, nedan ser du några av namnen…

Några samarbeten

IKEA logo
NOBE Aloe Vera - logo
Didrikssons logo
Pantamera logo

Sveriges bredaste sortiment

Vi har idag Sveriges bredaste utbud av longboard och alla dess komponenter och tillbehör.

Inköpskanaler över hela världen

Vårt kontaktnät sprider sig vida internationellt. Oavsett vad du letar efter kring vår livsstil så har vi möjlighet att hjälpa dig att ta fram det du söker.

Event & Aktiviteter

Ibland vill man hitta på något extra kul. Kanske är det ett event man arrangerar eller en företagskick-off där man helt enkelt vill göra något annorlunda. Vi har fått äran att medverka och arrangera flertalet stora event men också hållit i en rad häftiga kickoffer där personalen fått lära sig rulla på brädor i alla dess former och längder. Är du nyfiken på våra longboardkurser kan du även kika närmare på dessa.

Sveriges corebutik kring livsstilen

Boardlife består av en skön mix av nördiga men ack så passionerade brädfantaster. Vi kan livsstilen då vi själva lever den varje dag. Under åren har vi vuxit till att bli en av Sveriges största och mest välsorterade corebutiker inom området. Hårt slit och tillika ändlöst engagemang har banat vägen. Förhoppningsvis kan ditt företag och vi vara med och skapa spännande historia tillsammans.

Idé & Design

Vi har ett vasst designteam som finns om du vill ha hjälp att utveckla en idé från ritbordet till en färdig produkt. Vi kan hjälpa dig att designa och paketera din kampanj eller rentav göra grafiken på den produkt du väljer att ta fram. Kort och gott, vi finns med dig från början till slut. Enklare än så kan det inte bli.

Distribution & Återförsäljare

Under det senaste året har vi öppnat upp B2B-distribution till andra shoppar runt om i Sverige. Har du en butik som vill erbjuda longboard och skate? Hör då av dig till oss så berättar vi mer om vår distributionsverksamhet.

Spännande möjligheter

Under åren har vi blivit kontaktade av olika företag för roliga och givande samarbeten. Alltifrån att Ikea har velat ha våra produkter i sina kataloger till att vi synts i ett av Kanal 5 största succéprogram. Ibland har vi också utformat helt egna produkter, som i fallet med Panta Mera då vi hade äran att få producera 20 stycken specialdesignade brädor inför en stor sommarkampanj.

I många fall har vårt designteam varit med och utformat idé och design från början till slut. Det innebär att vi kan designa och trycka brädor, soft goods och utforma andra typer av produkter som ligger inom vår expertis. Detta helt efter det ditt företag, din förening eller annan verksamhet söker. Under det senaste året har vi även jobbat tillsammans med företag i samarbeten där vi hjälpt till och pushat olika kampanjer eller produktreleaser.

Har du en idé? Hör av dig till oss och låt oss utveckla den ihop!
Kontakta [email protected] för att bolla vidare!

pantamera custom longboard

Custom longboards för PantaMera

Filmprojekt

I andra projekt är vi kanske med mer diskret. Som exempelvis när vi hjälpte Malmjärn Film & Teknik att få fram delar för att bygga självkörande kundvagnar! Resultatet blev en reklamfilm för Norska DNB Bilförsäkringar. Listan på roliga och kreativa projekt kan göras lång. Så frågan är hur din nästa idé ser ut?

Boardlife & IKEA colab

Produkter för katalogfotografering med IKEA

Boardlife & IKEA colab

Produkter för katalogfotografering med IKEA

Boardlife x NOBE Aloe Vera - colab

Colab med NOBE Aloe Vera i projektet #BOARDLIFExNOBE

Boardlife x NOBE Aloe Vera - colab

Colab med custom longboard med NOBE Aloe Vera

Distribution

Driver du en egen butik, online eller i fysisk lokal och känner att du skulle vilja erbjuda produkter kring livsstilen du med? Inga problem, du kanske helt enkelt kan bli en återförsäljare av några av de varumärken vi i dagsläget distribuerar.

Sedan 2018 driver vi även en egen distributionsverksamhet där vi säljer en hel del olika varumärken runtom i Sverige. Vissa av varumärkena har vi även möjlighet att erbjuda med Drop-Ship, vilket innebär att du helt enkelt inte ens behöver lagerföra produkterna alls utan att vi sköter den biten åt dig. Det ger dig möjlighet att exponera en bredare sortiment än du själv lagerför.

Besök vår B2B Distribution eller kontakta oss för att öppna möjligheterna.

Våra varumärken

Vill du sälja några av de märken vi distribuerar? Här är några av de varumärken vi sköter distributionen åt idag:

American Socks, Bedrock, Blood Orange, Caliber Trucks, Carver Skateboards, Epic Balance Boards, Flux Snowboards, Freewheels, Goodboards, Harfang, Heartwood, Luxe, Miller Division, Omen Longboards, Pixel Boards, Prism skate co, Remember Collective, Root, Sammy Icon, Timber Boards,