60 DAGAR ÖPPET KÖP STÖRST UTBUD INOM LONGBOARD GRATIS STICKERS MED ALLA ORDRAR

Fuse

Filters

Showing all 4 results

4 products

 • Sale
  fuse omega black gloves1
  Det ursprungliga priset var: $35,28.Det nuvarande priset är: $31,74. exkl. vat

  Fuse Omega Glove Black

  Fuse Omega är ett par handskar för dig som vill ha en snygg och färgglad grafik samtidigt som du är bättre skyddad mot skador. Handskarna är utformade för att ge dig bra grepp om styret och fjärrkontrollen om du använder ett sådant. Så med andra ord oavsett om du åker bräda, BMX, scooter, kickbike eller e-skate så kommer du få ett bättre skydd och grepp än om du vore utan dessa.
  Det ursprungliga priset var: $35,28.Det nuvarande priset är: $31,74. exkl. vat
  Det ursprungliga priset var: $35,28.Det nuvarande priset är: $31,74. exkl. vat
 • fuse chroma blood moon gloves2
  fuse chroma blood moon gloves1
  $42,35 exkl. vat

  Fuse Chroma Gloves Blood Moon

  Fuse Chroma Blood Moon är ett par handskar för dig som vill ha en snygg och färgglad grafik samtidigt som du är bättre skyddad mot skador. Handskarna är utformade för att ge dig bra grepp om styret och fjärrkontrollen om du använder ett sådant. Så med andra ord oavsett om du åker bräda, BMX, scooter, kickbike eller e-skate så kommer du få ett bättre skydd och grepp än om du vore utan dessa.
  $42,35 exkl. vat
  $42,35 exkl. vat
 • fuse chroma alias blue red gloves2
  fuse chroma alias blue red gloves1
  $42,35 exkl. vat

  Fuse Chroma Gloves Alias Blue Red Fade

  Fuse Chroma Alias Blue Red är ett par handskar för dig som vill ha en snygg och färgglad grafik samtidigt som du är bättre skyddad mot skador. Handskarna är utformade för att ge dig bra grepp om styret och fjärrkontrollen om du använder ett sådant. Så med andra ord oavsett om du åker bräda, BMX, scooter, kickbike eller e-skate så kommer du få ett bättre skydd och grepp än om du vore utan dessa.
  $42,35 exkl. vat
  $42,35 exkl. vat
 • $83,90 exkl. vat

  Independent Forged Hollow Silver 144

  Independent Forged Hollow 144 Stage 11 Silver skateboard trucks är 10% lättare än den vanliga Stage 11 trucken och och den absolut mest hållbara hollow axle trucken på marknaden. Den är konstruerad för att ge än högre tålighet än tidigare. Stage 11 skateboardtrucken är en uppdatering av den högpresterande och ikoniska Denna truck passar skateboarddeck som är 8.0" - 8.5" Stage 11 truckar ger dig perfekta svängar, bättre stabilitet vid landning, mindre "speed wobble" och färre "wheel bite". Och som grädden på moset får du en bättre grind clearance och färre "hang-up".
  $83,90 exkl. vat
  $83,90 exkl. vat