60 DAGAR ÖPPET KÖP STÖRST UTBUD INOM LONGBOARD GRATIS STICKERS MED ALLA ORDRAR

Arbor Collective

Arbor startade 1995 övertygade om att det fanns ett behov av brädsportmärken som tog ansvar för sin miljöpåverkan. Fram tills idag har de levererat produkter med prestanda, hållbarhet och stil på ett så miljövänligt sätt som möjligt.

Arbor Collective gör inte enbart longboards. Förutom traditionella skateboards utgörs också kollektionen av supersnygga snowboards. På senare tid har också en egen klädkollektion vuxit fram. Lite laidback med skandinavisk design.

Arbor har länge varit duktiga på att ta fram supersnygga bambubrädor framförallt för cruising. Med en del pintail-brädor och en rad snygga symmetriska varianter satte de standarden tidigt. Deras kanske mest framgångsrika serie är Axis som utkommit i lite olika utformningar och konstruktioner. Men eftersom hela longboardscenen rört sig närmare sliding och downhill har Arbor varit tvungna att utveckla nya modeller för att klara ändamålet. Under 2014 signade Arbor två stora åkare inom sporten – James Kelly och Liam Morgan. Två stora legender som dessutom fått äran att uppkalla varsin brädmodell efter sig. Kelly som kanske är världens mest extrema freerideåkare och som tävlat mycket i downhill. Morgan har snarare varit mer fokuserad på freeride där han rivit av måååånga hjul mot asfalt runt om på denna planeten.

Arbor är ett märke som tyvärr inte synts lika mycket i Sverige de senaste åren. Delvis på grund av distributionsproblem till Europa. Helt obefogat enligt oss eftersom vi verkligen gillar deras produkter. MEN därför är vi nu extra glada när vi kan meddela att Boardlife nu har tagit över distributionen för Sverige. Det innebär att hittar du inte någon modell på hemsidan så kan vi högst troligt ordna hem den till dig.

Kolla in Arbor Collectives hemsida för mer info.

Produkter

Kundklubben

Translate »