SwedishDanishEnglishFinnishFrenchGermanItalianNorwegianPortugueseSpanish

60 DAGAR ÖPPET KÖP STÖRST UTBUD INOM LONGBOARD GRATIS STICKERS MED ALLA ORDRAR

Boosted Rev has arrived – Den omtalade elektriska scootern

Boosted Rev has arrived – Den omtalade elektriska scootern
29 augusti, 2019 Alexander Draschnar
In Produktnyheter
Boosted Rev at Boardlife.se
Äntligen är Boosted Rev här. Den omtalade elektriska scootern från Boosted som många väntat på. Vi är stolta över att vara en av de få auktoriserade butikerna i Sverige som får sälja dem. De elektriska alternativen på transport har exploderat de senaste åren och just scootrar har ökat i efterfrågan då det varit enkelt att lära sig åka och hantera. Skälen till elektriska alternativ är många. Miljöskälet är en av de starkare, men det blir även en hel del besparingar på att slippa betala bensin i bilen eller att betala busskortet. Använder du den dagligen för transport till och från skolan, jobbet eller vad det nu kan tänkas vara sparar du ganska snabbt mycket.

Smidigheten

Att just välja en elektrisk scooter är bra alternativ för den som kanske inte tidigare haft erfarenhet av att stå på en bräda men som samtidigt vill ta sig fram på ett roligare sätt än en el-cykel. Det är alltså enkelt att komma igång och det är lätt att lära och hålla balansen. Du behöver inte heller tänka på rusningstrafik eller liknande utan ta dig fram den väg du själv vill. Framförallt kan du fälla ner styret och bära med dig din Rev vilket kanske ger den andra fördelar jämfört en klassisk elcykel.

Räckvidden

Man har utrustat Rev med ett kraftfullt batteri precis som i Boosteds övriga produkter. Du har en potentiell räckvidd på upp till 3,5 mil på en laddning! Det är ganska kaxigt ändå.

Rustade för alla dagar

Med de luftpumpade däcken med mönster får du både dämpning och bra grepp på vägen när du kör och de kommer se till att du klarar vått väglag bättre än med släta longboardhjul. Med andra ord är den bättre rustad för sämre väderförhållanden är många av konkurrenterna.

Prestandan & Tryggheten

Hastigheten kan du enkelt reglera via ett ergonomiskt fartreglage på styret. Tack vare att Rev driver med båda hjulen får du en bra kraft och ett starkare vrid som orkar accelerera i alla lägen. Vill du bromsa kan du använda både den klassiska handbromsen samt den bakre skärmen som du kan sätta foten på för att bromsa likt en klassisk scooter. Precis som på de andra av Boosteds modeller så har den regenerative braking vilket innebär att batteriet laddas vid inbromsningar. Ett avancerat system för detta är utvecklat för att inte slita på batteriet. Med andra ord laddas batteriet olika mycket beroende på hur länge och kraftigt du bromsar.

Kvaliteten

Precis som med alla andra Boosteds produkter så ligger de i det absolut översta toppskiktet när det gäller kvalitet. Du får en pålitlig El-Scooter med 12 månaders garanti samt en support i toppklass om det mot förmodan skulle vara några problem.

Full specs

Här har du en mer teknisk spec på Rev

Range: Up to 22 miles (35 km)
Top Speed: Up to 24 mph (39 km/h)
Hill Climbing: Up to 25% grade
Ride Modes: 3 Ride Modes for any skill level
Weight: 46 lb (20.9 kg)
Dimensions: Unfolded: 44” L x 24” W x 44.8” H Folded: 44” L x 24” W x 20” H
Power: 1,500 Watts
Brakes: Regenerative electric, mechanical disc, rear fender stomp
Lights: Front headlight and rear brake light
Tires: Pneumatic (air-filled): 9″ x 3.00” – 6”
Display: Speed, battery level, ride modes
Charge Time: 3 hours
App: iOS and Android™
Warranty: 12 months
Weight Limit: Rated for use by riders up to 250 lbs (113 kg)
Throttle: Single input acceleration and braking

Comments (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.