60 DAGAR ÖPPET KÖP STÖRST UTBUD INOM LONGBOARD GRATIS STICKERS MED ALLA ORDRAR

Boardlife Park Store

Här har du det bästa sättet att få Boardlife till din ort som en liten fysisk butik. Boardlife Park Store är ett butikskoncept i mini-format för Sveriges skateparker, popup butiker, store-in-store, campingar eller liknande.

Erbjud delar av vårt sortiment och få 10% kickback på allt ni säljer (Inga startkostander, inga dolda avgifter) 

 

Vad är Boardlife Park Store

Vi på Boardlife strävar alltid efter nya sätt att finnas med som en naturlig del av alla brädsportares liv. Boardlife Park Store är ett koncept där vi ser ett lukrativt utbyte mellan landets skateparker och vårt varumärke. Dessutom vet vi att många av landets skateare föredrar att handla i sin lokala butik.

 

Fördelarna

 • Boardlife är ett starkt varumärke inom skatescenen. Vi tror att vi kan driva försäljning genom att marknadsföra platsen och vår gemensamma butik via våra kanaler.
 • Vi står för alla risker genom att ni inte behöver köpa in några produkter.
 • Vi står också för frakterna med leverans av nya varor till er. På så vis kostar det er ingenting att förse butiken med nya produkter.
 • Vi kan erbjuda alla de varumärken som vår huvudshop erbjuder då Park Store är en förgrening av detta.

Gratis att testa och ni får kickback på all försäljning!

Kort och gott så kommer vi överens om ett grundsortiment som vi skickar till er kostnadsfritt och som ni ansvarar för. Vi står för kostnaderna för alla produkter och för att komma igång. Ni får kickback på all försäljning. Dra in pengar till föreningen eller företaget utan att behöva satsa en krona.

Krav på att starta en Park Store

För att kunna vara en partner till oss behöver du uppfylla vissa kriterier. Vi förbehåller oss också rätten att fatta beslut om vilka varumärken vi kan komma att visa/erbjuda på destinationen.

 • Varje plats behöver ett särskilt utrymme där alla produkter kan förvaras och låsas in då det är ni som ansvarar för dem.
 • Minst en kontaktperson från föreningen/företaget som ansvarar för butik/upplägg och även nya beställningar till oss.
 • Ansvarig person ska också redovisa lagersaldon
 • Boardlife behöver godkänna vart försäljning ska bedrivas. Lokal, sammanhang eller område.

Park Store Kitet

I samband med att vi startar upp en Park Store tillhandahåller vi ett startkit som behövs. På så vis kan ni enkelt komma igång med er butik utan att behöva tänka på massa praktiska förutsättningar.

Kitet innehåller:

 • Mobil kortläsare med tillbehör
 • Beachflaggor (för att kunna ställa ut och visa när butiken är bemannad)
 • Giveaways och stickers
 • Produkter för försäljning
Boardlife Park Store

Så för vilka platser lämpar sig Park Store?

Skateparken/föreningen

Om ni råkar ha en lokal i anslutning till en skatepark är det självklart en klockren lösning att också kunna erbjuda parkens besökare en liten shop. Går kullager sönder eller liknande ska allt du kan tänkas behöva finnas nära tillhands.

Popup Butik

Kommer du att driva en sommarbutik eller om ni har ett säsongsbetonat upplägg på er övriga verksamhet så kan detta vara ett klockrent tillfälle.

Camping

I vissa fall lämpar sig konceptet även för campingar om tillgängligheten till skatepark och liknande finns att tillgå.

Store-in-Store

Kanske har du redan idag en liten butik men känner att ni vill fylla ut delar av butiken med en Boardlife-sektion? Kanske kan det vara något som kompletterar och passar in med er övriga verksamhet? Då kan detta vara ett fint tillfälle att testa på detta.

 

 

Så här funkar det

 1. Vi skickar er varor och startkit för att komma i ordning.
 2. Ni säljer varor genom att använda en kortläsare från iZettle och logga in på ett konto som är uppsatt åt er. I detta system finns alla våra produkter från hela vårt sortiment inlagda med rätt priser (även om vi använder oss av kampanjpriser). Ni letar upp varan och kan enkelt genomföra ett köp. Kunden kan få kvittot till sin mail om så önskas.
 3. Vi gör en avstämning i slutet av varje månad . På så vis kan vi överblicka lagersaldon samt se vad som sålt bäst. Det ger oss både en löpande inventering och en idé om vad som fungerar bäst för er.
 4. I slutet av varje period har ni möjligheten att fakturera oss 10% av periodens totala försäljningsvärde.

 


Avtalets upplägg

Varje destination/skatepark har olika förutsättningar när det kommer till lokal och plats för butiksdel. Vi vet att det är svårt att styra dessa förutsättningar på förhand och exponering av butiken kan variera stort mellan olika destinationer. En bättre exponering kan givetvis leda till bättre försäljning och på så vis bättre provision till föreningen/företaget.

Boardlife ställer inga krav på tillgänglighet eller öppettider av denna butik. Om det går att ha öppet med viss regelbundenhet så är det att föredra då vi lättare kan redovisa detta åt er via vår site och Google.

Boardlife äger alla produkter fram till att försäljning av varan skett. Däremot ansvarar föreningen för att dessa produkter förvaras säkert och på rätt sätt för att undvika stölder eller att produkter skadas av oaktsam hantering (exempelvis repor på brädor som påverkar produktens värde). Föreningen kan i samband med inventering på så vis bli ersättningsskyldig för de varor som skulle saknas och som inte redovisats som sålda.

Föreningen/Företaget ska ha minst en ansvarig kontaktperson/representant som vi kan hålla kontakt med i samband med beställning av nya varor.

Utbudet av produkter och varor kan diskuteras mellan parterna.

En förutsättning för att Boardlife Park Store ska kunna upprättas är exklusivitet. Det är alltså inte möjligt att erbjuda produkter från konkurrerande företag under den tid avtalet löper. Råder osäkerhet kring vilka produkter som räknas som konkurrerande fråga oss gärna. 

För att parterna ska kunna ingå ett affärsavtal krävs underskrift av föreningens ordförande och firmatecknare för Boardlife. Avtalet gäller efter underskrift tillsvidare med 3 månaders uppsägning.

Missbrukas avtalet äger Boardlife rätten att bryta avtalet och begära tillbaka allt sortiment. Skadade varor eller förlorade produkter kommer då att faktureras till full kostnad.