SwedishDanishEnglishFinnishFrenchGermanItalianNorwegianPortugueseSpanish

60 DAGAR ÖPPET KÖP STÖRST UTBUD INOM LONGBOARD GRATIS STICKERS MED ALLA ORDRAR

Boardlife öppnar sortimentet Snowboard

Boardlife öppnar sortimentet Snowboard
12 februari, 2021 Boardlife
In Boardlife, Produktnyheter, Snow
Boardlife snow section

Genom åren är det många som har frågat när vi ska satsa på Snow igen. Vi har väntat på rätt läge och det är nu tyckte vi. Så vad är det som är på g? Jo här har du några exempel. Frånsett detta kommer det att dyka upp mycket gott framöver så bevaka denna sektion så får du se mer snart.

Snowskate

Ett segment som varit stort de senaste åren är också Snowskate som finns i lite olika tappningar där vi ser att de modeller som bland annat Harfang erbjuder varit en spännande sådan. Snowskate finns av typen flat deck för dig som kanske bara vill utföra några trick på något rail eller liknande. Sedan finns de med skida under som är för dig som vill kunna åka skate med carving nedför pisten. Du kan fortfarande tricka och hoppa med den men den stora skillnaden är att du kan åka fort och få känslan av en vanlig skateboard fast på snö.

Kanske världens bästa snowboardbindningar

Till detta har vi också valt att teama upp med Flux Snowboard Bindings som anses vara en av världens bästa när det kommer till Snowboardbindningar. Så det är med stor stolthet och nöje som vi kan presentera en rad grymt proffsiga och snygga alternativ på bindningar som redan ligger och väntar på dig. Fler kommer att ploppa upp framöver också. Men för dig som bara letar efter det allra bästa så har du Flux som är redo att ta din åkning till nästa nivå!

Handgjorda brädor från Goodboards

Utöver de andra snow-prylarna har vi också fräscha brädor från Tyska Goodboards som är ett märke med riktigt hög kvalitet och finish. Brädorna sträcker sig över flera discipliner så vare sig du letar efter bräda för parken eller den ultimata off-pistupplevelsen så har Goodboards alternativ för att hålla dig kittad.

Vi har just börjat lägga upp några av alla de spännande godsaker som trillat in. Snö-Sektionen kommer att utökas löpande så håll ett öga öppet om du gillar snö 🙂

 

Comments (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.