SwedishDanishEnglishFinnishFrenchGermanItalianNorwegianPortugueseSpanish

60 DAGAR ÖPPET KÖP STÖRST UTBUD INOM LONGBOARD GRATIS STICKERS MED ALLA ORDRAR

Boardlife Longboard School – Jönköping

longboardskola

STEG 1 av 4 HITTA DIN NIVÅ

Grundutbildning

Denna utbildning är för dig som är helt eller delvis ny på brädan. Vi lär oss hur vi bäst fångar balansen och hittar in i skön carve. Du får också lära dig olika tekniker för fotbroms och hur du tar fart på brädan.

Steg 2

I steg 2 försöker vi hitta din perfekta trygghet på bärdan även vid lösare truckar. Få en perfekt carve i djupa svängar. Vi utvecklar också din balans och rytm på brädan så att du ska kunna få en än bättre känsla i din åknin även i högre hastigheter.

Steg 3

I steg 3 låter vi dig komma närmare freeride (som offpist). Du får möjlighet att prova på sliding och du kommer på så vis kunna hantera brädan på ett helt nytt vis. Freeride bjuder på blandad åkning där du får testa att åka med mer teknisk finess

STEG 2 av 4 UTBILDNINGENS UPPLÄGG

För alla åldrar

Vi har valt att inte dela upp vår utbildning i åldersgrupper. För att delta måste du dock vara minst 6 år gammal men vi har ingen övre gräns givetvis. Vi har haft utbildningar för 65+ också utan problem.

 

Bokning

Bokning sker via kontaktformuläret här nedan eller via telefon 036 44 00 570

Pris & Betalning

Utbildningen kostar 495:-/person för 2 timmar aktiv åkning. Betalning sker via Swish eller direkt i vår butik.

Personlig coaching

Varje utbildning kommer vara individanpassad. Den kommer därför passa personer som aldrig stått på en bräda men också de med viss förkunskap.

Komplett utrustning

Vi tillhandahåller all utrustning du behöver för dagen. Så som bräda, hjälm och övriga skydd. Du får givetvis ta med egna favoritprylar om du gärna vill, men alltså inget krav.

Privatutbildning

Vill du hellre boka en egen tid för privatlektion? Inga problem. Vi anpassar nivån helt efter vad du vill lära dig.

Tid och datum hittar vi tillsammans och priset är 995:- för två timmars utbildning. I priset ingår alltid utlåning av komplett utrustning om så önskas.

Boardlife Longboard School

Vår vision är att världen blir en bättre plats när folk åker bräda. Det är en sport som faktiskt passar alla oavsett ålder, kön eller kulturell bakgrund. Vi vill få fler att upptäcka denna underbara sport som vi inte kan leva utan. Allt man behöver är att prova samt att faktiskt få grunderna rätt från början så brukar de allra flesta lära sig väldigt fort.

STEG 3 av 4 VÄLJ UTBILDNINGSTILLFÄLLE

Gruppbokning?

Vill ni hitta på något roligt och annorlunda tills nästa företagsjippo? Eller kanske dra ihop det gamla kompisgänget för att hitta på något nytt? Vi löser det också. Minsta antalet deltagare är 4 personer.

Priset är 495:- per/person och vi kommer rulla aktivt i 2 timmar.

Vi står för utlåning av brädor och skydd och vi utgår från vår butik i centrala Jönköping.

GRUND

STEG 2

STEG 3

SURF SKATE

Lär dig hantera grunderna som start, stopp och sväng

Ta nästa steg och lär dig få bättre rytm och djupare svängar

För dig som önskar testa på mer avancerad åkning där farten ökar och de tekniska momenten desto fler

Surf skate är en ny disciplin som är det närmaste surfing på land du kan komma. Extremt häftig surfupplevelse utlovas.

STEG 4 av 4 BOKA UTBILDNINGEN

Boka din plats

Fyll i dina uppgifter här bredvid för att få den utbildningsdag du önskar. Är ni fler i familjen som vill lära er åka samtidigt går det givetvis bra. Fyll i så fall bara i namn och ålder på övriga deltagare i kommentarsfältet.

Vår utgångspunkt för utbildningen är vid vår butik mitt i Jönköping. Därifrån tar vi oss till den plats som kursen kommer ske på. Platsen varierar beroende på kursens innehåll, väder och åldersgrupp.

Info om kursen

All åkning sker på egen risk. Vi prioriterar hög säkerhet och väljer därför små grupper där all åkning kan ske på ett kontrollerat vis.

En förälder kan med fördel närvara med de yngre barnen.

Vid avbokning/återbud fram till 24 timmar innan utbildningen återbetalas hela beloppet. Med kortare varsel återbetalas 250 SEK. 

Om väder eller andra omständigheter gör att kursen inte kan genomföras kan ny utbildningsdag bokas om så önskas alternativt betalas hela beloppet tillbaka.

Ålder på deltagare

Namn på deltagare

Önskat datum

Din epost

Telefon

Övriga kommentarer (ex. om fler i familjen önskar delta mm.)

En kontroll så du inte är en Bot (vi gillar nämligen inte botar)