60 DAGAR ÖPPET KÖP STÖRST UTBUD INOM LONGBOARD GRATIS STICKERS MED ALLA ORDRAR

Boardlife Ambassadors

icon box image

Visit Ambassadors brand new page

På hemsidan kan du läsa allt du behöver veta om Sveriges skönaste klubb. Är du student bör du heller inte missa chansen att vara med.

skate-legs_boardlife

Vi har Sveriges skönaste klubb. Vill du vara med?

Låt oss presentera våra egna favoriter där ute, vi kallar dem Boardlife Skateboard Ambassadors eller BSA för den som har bråttom att skriva. Initiativet är riktat till landets olika eldsjälar där ute där vi helt enkelt skapar en klubb för att främja allt vad skate heter. Det handlar inte om prestation, det handla om livsstil. Kanske är du en som vill tillryggalägga långa sträckor längs solnedgången, transportera dig till och från plugget eller prova på ramp, trickande eller kanske rentav sliding och downhill? Föreningen ska verka för att hjälpa folk att utvecklas och nå de mål du själv väljer att sätta upp. Vi finns med i bakgrunden för att göra upplevelsen extra kul och fylld med massor av spännande upplevelser.

Vi lovar att bjuda våra medlemmar på något extra. För oss är dessa medlemmar extra nära vårt hjärta och ni blir en del av vår familj. Ibland möts vi för att bara ha en inofficiell skate ihop. Kanske runda av det hela med en trevlig after skate för att planera nästa galna idé ihop.

Boardlife Ambassadors är helt enkelt något utöver det vanliga.

Kicka med oss

När du är med i vår förening är du aldrig ensam. Vi på Boardlife kommer finnas med i ryggen och stötta er i aktiviteter, events och kanske bara lite soft vardagsskate. När du är en del av oss kickar du aldrig ensam.

Skate trips

Haka på någon av våra årliga skate trips. Vi packar bilarna fulla och drar iväg. Kanske för att träffa andra ambassadörer där ute. Vi skejtar hela dagarna och myser runt grillen på kvällarna. Vi gör också mer spontana road trips runt om i Sverige under säsong. Du som är en Ambassadör är alltid välkommen att haka på.

Syns på vår partnersida

Eftersom ni är en del av vårt crew kommer vi att pusha er så mycket vi bara kan här på siten. Ni får en helt egen sektion där ni kan värva era medlemmar eller tala om för omvärlden vad ni har för planer. Ni har också möjligheten att presentera alla era medlemmar med profiler om ni vill.

Snygga crew-kit

Som medlem i vårt crew får ni ett snyggt kit med prylar från oss. Vi vill att ni ska se riktigt snygga och enhetliga ut när ni skatear där ute. Samt ha rätt tillbehör förstås. Det blir lite extra bra marknadsföring Ambassadors där just du befinner dig. När du är med i vårt crew kommer du garanterat vara snygg.

Event

Som förening kommer ni att ha möjligheten att driva egna event eller vara delaktig i event som vi arrangerar från Boardlife. Vårt viktigaste mål är att sprida sporten och visa att den är väldigt inkluderande. Ni kommer ha chansen att erbjuda dagar med prova-på mm på ert campus eller lämplig plats i stan.

En förening för alla

En av våra främsta syften är att skapa en förening för alla. Med andra ord behöver du aldrig ens stått på en bräda om du hakar på. Alla medlemmar kan delta utifrån egen förmåga och med egna personliga målsättningar. Någon är nöjd med att bara cruisa, en annan kanske vill avancera till sliding etc? Den sociala livsstilen är i centrum och tillsammans ska vi i första hand se till att ha förbannat kul!

Spanien Denia
Skönt crew
Boardlife Skateboard Ambassadors logo black

Vill du starta Ambassadors på din ort? Hör av dig till oss.

Kontakta oss och berätta om vem du är och vart du håller hus. Dina tankar med Ambassadors och hur du vill få det att fastna just där du bor. Om du känner dig inspirerad av våra tankar så tycker vi oavsett att du ska höra av dig till oss. Vill du kan du använda formuläret bredvid.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Din stad (obligatorisk)

Ditt meddelande
Berätta för oss vem du är och vad du har för idéer.

En kontroll så du inte är en Bot (vi gillar nämligen inte botar)

Boardlife Skateboard Ambassadors

Skate handlar inte om prestation – Det är individens jakt på frihet. Vårt uppdrag är att få fler att upptäcka att friheten inte är så långt bort. Vill du haka på?

Kundklubben

Translate »