FRI FRAKT ÖVER 1000:- 60 DAGAR ÖPPET KÖP BETALA MED KLARNA STÖRST UTBUD INOM LONGBOARD GRATIS STICKERS MED ALLA ORDRAR

Boardlife välkomnar våra två nya brädbrudar!

Boardlife välkomnar våra två nya brädbrudar!
10 augusti, 2014 Boardlife
In Boardlife, Inspiration, Läsvärt

Nu har vi byggt upp spänningen länge nog och känner att vi stolt kan presentera våra två nya kvinnliga åkare: Emina Andersson och Kristina Engstrand!

Både Kristina och Emina är två av Sveriges absolut bästa tjejer inom downhill och freeride longboard. Emina var nyligen nere och raceade i Tjeckien och lyckades ta hem 4e platsen i Europas tuffaste race, Kozakov Downhill Challenge.
Kristina är en riktig veteranåkare som har shreddat på brädan länge nu och visar verkligen att hon hör hemma i sverige-eliten medan Emina började åka downhill nu mer på senare åren men klättrar i rasande fart när det gäller både bra placeringar och bra åkning!

När man stöter på dessa två tjejerna i backen så märker man verkligen hur kul de tycker det är att åka då man sällan ser dem utan ett leende på läpparna, på nått sätt gör de hela backen gladare när de är med. Kristina håller mest till i Göteborgs-trakterna och Emina sprider glädje i Skövde men båda två gillar att åka runt för att skatea nya backar och träffa både nya som gamla vänner.

Båda två är nu supertaggade inför Taberg och Emina ska försöka att stanna kvar på podiet då hon lyckades komma 2a förra året, lycka till tjejer! 🙂

 

Comments (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.